NOVOSTI

NOVI PROIZVODI

Flexofytol forte 

Flexofytol forte je prirodni dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt kurkume, poznat po svojim protuupalnim i antioksidativnim svojstvima. Koristi se za ublažavanje bolova i upala u zglobovima, mišićima i tetivama te za poboljšanje pokretljivosti.

Preporučena doza za odrasle je 2 kapsule 2 puta dnevno tijekom prvih mjesec dana, a  potom 2 kapsule dnevno. Kapsule je potrebno uzimati sa vodom, po mogućnosti uz obrok.

 

 

Pantogar tonik

Pantogar tonik je dermatološki proizvod posebno formuliran za stimualciju rasta kose, te poboljšanja njenog općeg stanja. Sadrži visokokvalitetne sastojke kao što su vitamini B skupine, AnaGainTM, FollicusanTM i kofein koji pomažu u jačanju korijena kose, smanjenju opadanja i poticanja ponovnog rasta. Tonik također poboljšava mikrocirkulaciju vlasišta što omogućava bolju iskhranu folikula dlake.

Preporučeno je nanijeti Pantogar tonik izravno na suho ili vlažno vlasište dva puta dnevno. Nježno masirati prstima dok se potpuno ne upije, a za optimalne rezultate se preporučuje upotreba kroz minimalno 3 mjeseca.

 

 

Femina 28

Kapsule na bazi ulja noćurka i boražine s dodatkom vitamina E. Zbog blage djelotvornosti noćurka i boražine, proizvod se preporuča najčešće kod menstrualnih i menopauzalnih tegoba.

- Preporučena primjena kod predmenstrualnog sindroma: dvije kapsule ujutro i jednu kapsulu uvečer, za vrijeme obroka, tijekom druge polovine menstrualnog ciklusa, počevši od dvanaestog dana nadalje. Ponoviti u slučaju potrebe.

- Preporučena primjena kod perimenopauze i menopauze: dvije do tri kapsule dnevno za vrijeme obroka.

SeptoZINC kapi

Kapi za prevenciju i dodatnu terapiju kod infekcija oka sa snažnim antibakterijskim i antivirusnim djelovanjem.

SeptoZINC kapi mogu koristiti odrasli, adolescenti i djeca starija od 1 godine. Primjenjuju se 3 puta dnevno, po 1 kap u donju konjuktivalnu vrećicu. Za ispiranje stranih tijela i prašine iz oka može se primijeniti koliko je god proizvoda potrebno da se strano tijelo ukloni.

Djelovanje:

  • -Čišćenje i dezinfekcija površine oka u slučaju infekcija ili upada stranog tijela u oko
  • -Prevencija upalnih procesa pri prvim naznakama početka infekcije oka
  • -Dodatna terapija kod virusnih i bakterijskih upala za ispiranje i dezinfekciju prije primjene antibiotske terapije

 

 

Betaine HCL + pepsin 

Solaray je renomirani brend poznat po svojoj posvećenosti i kvaliteti proizvoda. Njihov Betaine HCL je dodatak prehrani koji sadrži betain hidroklorid, tvar koja pomaže normalnom metabolizmu homocisteina. Ovaj proizvod može podržati probavu, olakšati apsorpciju hranjivih tvari i smanjiti simptome probavnih smetnji kao što su nadutost, plinovi i osjećaj težine u želucu.

Uzimati 1 kapsulu do tri puta dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe. Ne uzimati kada se obrok sastoji samo od salate ili voća.
*Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob.

EnteroSatys

Učinkovito rješenje za regulaciju apetita. EnteroSatys® kapsule sadrže liofilizirani bakterijski soj Hafnia alvei 4597, cink i krom koji doprinose zdravoj metaboličkoj ravnoteži. Jedinstveni mehanizam djelovanja s Hafnia alvei HA4597 sojem, baziran na molekularnoj mimikriji s hormonom sitosti (alfa-MSG). Klinički dokazana učinkovitost.

1 kutija za mjesec dana korištenja. Uzima se jedna kapsula ujutro tijekom droučka i jedna kapsula popodne tijekom ručka s velikom čašom vode.

IRIX sprej

Prirodno sredstvo na bazi ekstrakta ružinih latica koje sadrži alkohol, flavonoide i voskove. Ublažava bol, stvara zaštitni sloj ispod kojeg koža brže cijeli bez negativnog utjecaja na disanje kože te hladi i dezinficira kožu.

Najbolji se rezultati postižu primjenom IRIX spreja neposredno nakon ozljede, neprekidno do zacijeljenja, ako se prethodno ne koristi druga terapije niti se opeklina hladi vodom te se opečeni dio kože ostavi otvorenim.

Za odrasle i djecu stariju od 3 godine.

Allivra PharmaS

Allivra je inovativni dodatak prehrani formuliran s pažljivo odabranim sastojcima- prahom prepeličjih jaja, vitaminom C i cinkom koji prža akutno instant djelovanje na simptome alergijskog rinitisa. Prah prepeličjih jaja je aktivni sastojak s klinički dokazanom učinkovitošću na smanjenje simptoma alergijskog rinitisa (rinoreja, kihanje, svrbež nosa i očiju). Imunološku i i antioksiditivnu potporu pruža sinergijsko djelovanje cinka i vitamina C koji štite stanice od oksidativnog stresa.

Proizvod je u obliku praha sa okusom limuna koji se primjenjuje izravno u usta. Preporučena dnevna doza je jedna do pet vrećica na dan.