NOVOSTI

NOVI PROIZVODI

Imuno C D® forte

Dodatak prehrani s vitaminom C, vitaminom D i cinkom - optimalnom kombinacijom sastojaka za potporu imunitetu. Imuno C D forte šumeće tablete namijenjene su osobama koje imaju oslabljen imunitet, osjećaju umor i iscrpljenost. Šumeće tablete s okusom naranče sadrže vitamine C i D te cink u obliku cink citrata koji se dobro apsorbira u organizmu.

Odrasli i djeca iznad 14 godina uzimaju 1 šumeću tabletu na dan otopljenu u čaši vode (200 ml).

 

 

 

ProsperM

Dodatak prehrani koji učinkovito poboljšava pokretljivost, morfologiju i kvalitetu spermija te povećava njihovu koncentraciju.

Sadrži četiri učinkovita sastojka koji ujedinjeni u jednoj tableti sigurno i učinkovito djeluju na mušku neplodnost povećavajući mogućnost začeća: ekstrakt kore drveta amura, glutation, ekstrakt ploda i lišća gloga te selen.

Pakiranje sadrži 60 tableta, a preporuča se uzimanje 2 tablete na dan kroz razdoblje od najmanje 3 mjeseca.

Femina 28

Kapsule na bazi ulja noćurka i boražine s dodatkom vitamina E. Zbog blage djelotvornosti noćurka i boražine, proizvod se preporuča najčešće kod menstrualnih i menopauzalnih tegoba.

- Preporučena primjena kod predmenstrualnog sindroma: dvije kapsule ujutro i jednu kapsulu uvečer, za vrijeme obroka, tijekom druge polovine menstrualnog ciklusa, počevši od dvanaestog dana nadalje. Ponoviti u slučaju potrebe.

- Preporučena primjena kod perimenopauze i menopauze: dvije do tri kapsule dnevno za vrijeme obroka.

SeptoZINC kapi

Kapi za prevenciju i dodatnu terapiju kod infekcija oka sa snažnim antibakterijskim i antivirusnim djelovanjem.

SeptoZINC kapi mogu koristiti odrasli, adolescenti i djeca starija od 1 godine. Primjenjuju se 3 puta dnevno, po 1 kap u donju konjuktivalnu vrećicu. Za ispiranje stranih tijela i prašine iz oka može se primijeniti koliko je god proizvoda potrebno da se strano tijelo ukloni.

Djelovanje:

  • -Čišćenje i dezinfekcija površine oka u slučaju infekcija ili upada stranog tijela u oko
  • -Prevencija upalnih procesa pri prvim naznakama početka infekcije oka
  • -Dodatna terapija kod virusnih i bakterijskih upala za ispiranje i dezinfekciju prije primjene antibiotske terapije

 

 

Nutripharm MULTI GUMMIES

Gumeni medvjedići odličnog okusa maline prilagođenog dječjem ukusu. Sadrže 10 vitamina, uključujući vitamin D koji pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava u djece te je potreban za rast i razvoj dječjih kostiju, mineral jod koji je potreban za normalan rast djece te kolin i inozitol koji su sastavni dio moždanih ovojnica svih stanica u tijelu. Za svakodnevnu nadopunu prehrane djece starije od 3 godine i odraslih.

Preporučuje se djeci u slučaju povećanih potreba za mikronutrijentima ili kada ih ne uzimaju dovoljno putem uobičajene prehrane.

Djeca od 3 do 12 godina: 1 gumeni medvjedić na dan.

Djeca od 12 godina i odrasli: 1-2 gumena medvjedića na dan.

EnteroSatys

Učinkovito rješenje za regulaciju apetita. EnteroSatys® kapsule sadrže liofilizirani bakterijski soj Hafnia alvei 4597, cink i krom koji doprinose zdravoj metaboličkoj ravnoteži. Jedinstveni mehanizam djelovanja s Hafnia alvei HA4597 sojem, baziran na molekularnoj mimikriji s hormonom sitosti (alfa-MSG). Klinički dokazana učinkovitost.

1 kutija za mjesec dana korištenja. Uzima se jedna kapsula ujutro tijekom droučka i jedna kapsula popodne tijekom ručka s velikom čašom vode.

IRIX sprej

Prirodno sredstvo na bazi ekstrakta ružinih latica koje sadrži alkohol, flavonoide i voskove. Ublažava bol, stvara zaštitni sloj ispod kojeg koža brže cijeli bez negativnog utjecaja na disanje kože te hladi i dezinficira kožu.

Najbolji se rezultati postižu primjenom IRIX spreja neposredno nakon ozljede, neprekidno do zacijeljenja, ako se prethodno ne koristi druga terapije niti se opeklina hladi vodom te se opečeni dio kože ostavi otvorenim.

Za odrasle i djecu stariju od 3 godine.

Bio-Kult BOOSTED

Dodatak prehrani sa živim kulturama mikroorganizama i vitaminom B12. Napredna probiotska formulacija dizajnirana za dobrobit imunološkog i probavnog sustava.

PRIMJENA:
Odrasli i djeca iznad 12 godina: uzeti jednu kapsulu dnevno uz obrok.

Djeca od 3 do 12 godina: preporučamo korištenje Bio-Kult kapsula.

Kod putovanja: uzeti 1 kapsulu dnevno tjedan dana prije ili tijekom putovanja. Koristiti još najmanje tjedan dana nakon završetka putovanja.

Kod uporabe antibiotika: tijekom dana u različitom vremenu od uzimanja antibiotika. Koristiti još najmanje 2 tjedna nakon prestanka uzimanja antibiotika.

Bio–Kult Boosted kapsule mogu se progutati cijele ili se po potrebi sadržaj kapsule može istresti u hranu ili piće.